Az Executive Training Center az alábbi, gyakorlatorientált kihelyezett képzéseket kínálja cégek, valamint szakmai szervezetek számára.

 

Konfliktuskezelési tréning

A tréning célja a szolgáltató szektorban, ügyfél-kezelésben, személy- és vagyonvédelemben dolgozó személyek konfliktuskezelési ismerteinek bővítése.

Business people having discussion outside modern building

A tréning során a résztvevők megismerik a különböző, konfliktushelyzetekben használatos kommunikációs technikák alkalmazását.
Az emberi reakciókat kiváltó tényezőket.
Hogyan mérje fel és csökkentse a konfliktusok kockázatát.
Hogyan kommunikáljon hatékonyan és csökkentse a konfliktus kockázatát felfokozott érzelmi helyzetekben.
A konfliktust követő teendőket.


 

“Városi Túlélés” komplex biztonságtudatossági tréning

A képzés a személyes biztonság, valamint a cyberbiztonság témakörét is érinti.

A személyes biztonság modul biztonsági tanácsokat és útmutatásokat kínál a mindennapi életben, munka, valamint utazás közben adódó biztonsági kockázatok felismerése, szükséges óvintézkedések megtétele, valamint kritikus helyzetek kezelése terén.  A cyberbiztonsági modul témája a mindennapokban használt számítástechnikai eszközök biztonságos használatát, a digitális világ főbb veszélyforrásait ismereti meg a hallgatókkal.

Utazásbiztonsági tréning

A növekvő nemzetközi terrorveszély, valamint bizonyos országok magas bűnözési mutatója indokolttá teszi, hogy az utazó felkészülten induljon el a nagyvilágba, informálódjon az aktuális biztonsági helyzetről, valamint felkészüljön az adott környéken legjellemzőbb bűnelkövetési módszerek ellen.

A megrendelő aktuális igényeire szabott utazásbiztonsági tréning programunk célja, hogy információt adjon az utazni szándékozó személyeknek a célország biztonsági helyzetét illetően, valamint tanácsot a személyes biztonságuk fokozására, a külföldi utazás, munkavégzés során.

 

Biztonságszakmai képzések

12176064_10208095912779222_946822808_o

Vállaljuk biztonsági szolgálatok, az adott őrzésvédelmi feladatok figyelembevételével kialakított, az adott körülményekre, illetve feladatokra szabott elméleti és gyakorlati szakmai tréningjeinek megszervezését, lebonyolítását.

A szakmai tréning lehetséges moduljai, a teljesség igénye nélkül:

  • Biztonsági eszközök, berendezések szakszerű és jogszerű használata
  • Szakmai angolnyelv ismeret
  • Elsősegélyismeret
  • Önvédelmi ismeretek
  • Verbális és nem verbális kommunikáció
  • Személyvédelmi ismeretek
  • Krízishelyzet során alkalmazott eljárások
  • Stb…

Amennyiben tréningjeink bármelyike felkeltette érdeklődését lépjen velünk kapcsolatba